Selecteer een pagina

Even voorstellen… Menno van Rij

Is dat niet wat voor jou, op de kieslijst van onze partij? Met die vraag begon precies een jaar geleden een boeiend traject. Door allerlei bestuurlijk werk kwam ik steeds vaker in contact met mensen die het beleid maken en uitvoeren in mijn omgeving. Hoe besluiten...

Beslommeringen van een gemeenteraadslid.

Als je dat woord beslommeringen zo leest dan zou het kunnen zijn dat je denkt; beslommeringen? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Eerst maar eens even in de dikke Van Dale gekeken. Daar staat als omschrijving van dat woord; Verplichte bezigheid die je als lastig of...

Adrie Vos – Gemeenteraadslid Gemeentebelangen Hoogeveen

Graag wil ik me in het kort voorstellen als nieuw Gemeenteraadslid voor Gemeentebelangen Hoogeveen e.o. Ik ben Adrie Vos en woon in Nieuw Moscou. Ik ben 62 jaar, gehuwd, en mijn vrouw en ik hebben twee kinderen en inmiddels zijn we opa en oma van 3 kleinkinderen. Ik...
Erwin Slomp – Nieuwsbrief december 2018

Erwin Slomp – Nieuwsbrief december 2018

Beste leden van gemeentebelangen Hoogeveen, Het jaar is bijna weer voorbij. 2018 was wel het jaar van Gemeentebelangen Hoogeveen. We bestonden als partij 40 jaar. Al 40 jaar proberen we op te komen voor de inwoners van onze gemeente. Ooit met één zetel begonnen en nu...
Gemeentelijke belastingen

Gemeentelijke belastingen

Na het parkeerdebat van 6-12-2018 is besloten dat er een nieuw voorstel vanuit het college komt om in 2019 het parkeerbeleid helemaal door te lichten. De avonduren doordeweeks worden korter, in het voorstel stond na 20.00 uur gratis parkeren, dit gaat naar 18.00 uur...

Bijdrage debat Sociaal Domein

Voorzitter. Voor ons ligt de verordening adviesraad sociaal domein. Laat ik maar met de deur in huis vallen, de verordening is voor Gemeentebelangen duidelijk, begrijpelijk en kan wat ons betreft direct door naar besluiten. Wij zijn een voorstander van deze...