Graag wil ik me in het kort voorstellen als nieuw Gemeenteraadslid voor Gemeentebelangen Hoogeveen e.o. Ik ben Adrie Vos en woon in Nieuw Moscou. Ik ben 62 jaar, gehuwd, en mijn vrouw en ik hebben twee kinderen en inmiddels zijn we opa en oma van 3 kleinkinderen.

Ik werk in het gevangeniswezen, en ben daar coördinator facilitair bedrijf in Pi Almelo.

Een van mijn hobby’s is oude tractoren opknappen van het merk Eicher, helaas komt het daar de laatste paar jaar niet meer van.

Als het even kan gaan we de weekenden er tussen uit.

 

En ja, nu de politiek:

Ben een jaar of 15, misschien ook al wel langer lid van Gemeentebelangen Hoogeveen e.o.

Voor een jaar of 5 terug ben ik benaderd om zitting te nemen in het bestuur en dat heb Ik geaccepteerd.In deze periode vond ik de politiek steeds leuker worden, en wou Ik eigenlijk wel hoger op de lijst staan voor de verkiezingen van maart 2018, maar gezien de privé omstandigheden van toen (Oktober 2017) besloot ik om dat niet te doen. Gelukkig is de situatie nu anders.

Na de uitslag van de verkiezingen werd het duidelijk dat Gemeentebelangen Hoogeveen e.o. de grootste partij geworden was en na de coalitieonderhandelingen mochten wij 2 wethouders leveren.

Daardoor schoven de leden die op de verkiezingslijst stonden allemaal een plaats op, en werd Ik opvolgend raadslid. Ja, wie A zegt moet ook B zeggen is mijn gedachte altijd, en daarom heb Ik vanaf de benoeming dan ook zoveel mogelijk de overleggen en bijeenkomsten bijgewoond om kennis op te doen, want echt, het is best moeilijk om de juiste weg te vinden. Gelukkig hebben de raadsleden die al langer in de raad deelnemen alle begrip en helpen ze waar het kan.

Zoals u waarschijnlijk wel gelezen of gehoord hebt heeft Jaap Fidom vanwege gezondheidsproblemen besloten om geen raadlid meer te blijven en daar Ik dus opvolgend raadslid was ben ik op 6 december j.l geïnstalleerd als raadslid. Voor mij weer een nieuwe uitdaging.

Nu ligt de periode Kerst en Nieuwjaar voor ons en hopen we dat we allemaal een gezond 2019 en de daar opvolgde jaren tegemoet kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Adrie Vos

 

 

 

error: Sorry..