Gaan we zo door?

Gemeentebelangen praat a.s. vrijdagmiddag in haar live TV-programma met wethouders Jan Zwiers en Derk Reneman over hun functie als ‘zakelijk wethouder’.

Grote vraag is natuurlijk wat het voordeel van een zakelijk college is ten opzichte van geleverde wethouders door de politieke partijen. Wat hebben zij de afgelopen 2 jaar kunnen bereiken en wat hebben ze nog op hun to-do lijst staan. De hele week is er al een stelling op Facebook hoe de inwoners van gemeente Hoogeveen denken over een zakelijk college.
Daarna praten we met Hoogeveense ondernemer Simon Benjamins van SiBen Installatietechniek, Aron Sieders en Geert-Jan Walda, 3e en 5e op de lijst van GB over duurzaamheid, energietransitie en ondernemerschap. Het geheel wordt omlijst door muzikale clips van eigen bodem.
Bert Wolleswinkel (nr. 10) en John Benjamins (nr. 6) zijn verantwoordelijk voor de techniek. De presentatie is in handen van Ina Doorten (nr. 12)
Het programma is live te bekijken en beluisteren op de Facebookpagina van GB en blijft daarna online. Tijdens het programma kunnen vragen worden gesteld die zo mogelijk direct tijdens de uitzending behandeld worden. Vragen die later gesteld worden, worden uiteraard later beantwoord. Vrijdag 18 februari van 16.00-17.00 uur wordt het live TV programma uitgezonden vanuit De Lekkernij in Hoogeveen. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

error: Sorry..