Selecteer een pagina

Tiendeveen – De gemeente geeft in Tiendeveen acht bouwkavels uit voor vrijstaande en twee-ondereen-kap-woningen. De kavels zijn bestemd voor particuliere woningbouw.

Een bouwkavel voor een vrijstaande woning kost
    € 190,00 per m² en een kavel voor een twee-onder-een-kap woning € 185,00 per m². Deze prijzen zijn exclusief 19% BTW. Inschrijven kan tot en met 27 juni.

Inschrijfgeld
    Het inschrijfgeld bedraagt € 225,00. Partners mogen zich niet afzonderlijk inschrijven. Als er meerdere gegadigden zijn voor een kavel, dan bepaalt loting onder toezicht van een notaris aan welke inschrijver een grondaanbieding
    wordt gedaan. Voor inschrijving en informatiebrochures
    kunt u terecht bij de balie van de Gemeentewinkel in het
    Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

Starterswoningen
    Ook worden er rijenwoningen voor starters gebouwd. De verkoop van deze starterswoningen gebeurt niet door de gemeente Hoogeveen, maar door Hunebouw BV in Hoogeveen.